Om oss

Vad vi gör

xdigital är en webbyrå som designar och utvecklar skräddarsydda WordPress hemsidor. Vi kodar både WordPress teman och tillägg (plugin) från scratch. Vårt fokus är att både design- och utvecklingsmässigt få hemsidans besökare att konvertera till kunder.

Vi på xdigital har insett att hemsidan är alla företags viktigaste säljverktyg. I den digitala åldern så hittar man nästan allting via Internet.

Därför är rätt intryck extremt viktigt. En bra hemsida som visar på ett klart och tydligt sätt dina tjänster, som visar vem företaget är och inte bara vad företaget gör, som visar att du är pålitlig och ett säkert alternativ för kunden. Och att du samtidigt har har alla funktioner du behöver för att hemsidan ska fungera som önskat.

Det är vad vi på xdigital strävar efter, att se till så att ditt viktigaste säljverktyg är så bra som möjligt när det kommer till alla kriterier.

Varför vi har valt WordPress

Vi valde att fokusera på WordPress med tanke på att 60% av webbplatser som har innehållshanteringssystem använder WordPress. Det starka communityt och alla bra tillägg man kan använda för att förbättra hemsidan är en stor fördel. Men vi är inga främlingar till andra alternativ, särskilt när det kommer till Headless CMS.

Vart vi befinner oss

Vårt huvudkontor Ligger i Malmö, Lundavägen 71B (kom gärna på besök). Du kommer nog även se några av våra medarbetare i Lund, Helsingborg och Stockholm. Vi jobbar för det mesta digitalt och har medarbetare runtom i Sverige.

Hur vi arbetar

Vi på xdigital tror på system. Vi har system och protokoller när det kommer till allting vi gör. På så sätt har vi bestämt i förväg hur vi bör tackla uppgifter och problem. Vi sparar både tid och huvudvärk.

I de flesta projekt har vi milstolpar och deadlines. Genom vår kundpanel kan du se hur vi går fram med ditt projekt, när vi har nått en milstolpe och våra eventuella kommentarer efter varje moment. På så sätt håller vi våra klienter engagerade under arbetsprocessen.